Aktualno


 Spremljajte nas na FB

  Teme

Posledice živinoreje na globalno segrevanje

Organizacija Združenih narodov za prehrano in kmetijstvo (FAO) je priznala, da masovna živinoreja povzroča več toplogrednih plinov kot celoten prometni sektor. Z drugimi besedami: živinoreja je eden največjih vzrokov za globalno segrevanje, ki vedno bolj ogroža življenje na našem planetu.
Celoten članek

Originalen članek FAO (v angleščini)

Ali morilec anonimnih žrtev ni morilec?

Anton Komat je napisal članek, ki govori o nevarnih kemikalijah v naši prehranjevalni verigi, predvsem metilživo srebro, ki se nahaja v morski hrani. Povdarja nevarnost, kateri se izpostavljajo predvsem nosečnice, ki uživajo takšno hrano ter neodgovornost plačanih "strokovnjakov", ki zlorabljajo svojo avtoriteto, da v interesu kapitala priporočajo in legalizirajo takšno zastrupljanje.
Preberite celoten prispevek

Dokumentarni film o grozljivih posledicah gensko spremenjenih rastlin in žival

Na spodnjem linku lahko pogledate dokumentarni film Življenje uhaja iz kontrole oz. Genska tehnika – igranje z življenjem. Film prikazuje katastrofalne posledice gensko spremenjenih rastlin in živali. Film je tako pomemben, da vas prosimo, če ogled priporočite tudi vašim prijateljem in znancem. Film ima slovenske podnapise.
http://video.google.com/videoplay?docid=1876901729566469042&hl=en
S tem ne izgubite ničesar, saj sicer ta denar ostane državi
Prispevajte sredstva in pomagajte živalim
Včlanite se v društvo in pomagajte živalim
Naročite se na brezplačne
e-novice društva!

Odjava