Aktualno


 Spremljajte nas na FB

  Društvo za osvoboditev živali in njihove pravice

Vegetarijanski piknik v Mariboru

Kulturni center Maribor, zavod za umetniško produkcijo in založništvo, v sodelovanju z Društvom za osvoboditev živali Maribor, 30. avgusta 2015 na Limbuškem nabrežju, prireja veliki Vegetarijanski piknik in No Border Jam festival z akustičnimi glasbenimi nastopi glasbenikov. V okviru vegetarijanskega piknika in glasbenega festivala se bo odvijal tudi Mariborski ustvarjalni sejem (Maus) s številnimi ustvarjalci unikatnih ročnih izdelkov ter ustvarjalnimi delavnicami za odrasle in otroke, hkrati pa se bo odvijal sejem ponudnikov vegetarijanske in veganske prehrane.

Osnovna ideja prireditve je sejemska prireditev, ki bo obiskovalcem predstavljala in ponujala drugačen način življenja, intenzivno povezan z naravo. Sejem je namenjen promociji zdravega načina življenja s ponujanjem kvalitetnih naravnih prehrambenih izdelkov, ki ne vključujejo mesa.

Vljudno vas vabimo k sodelovanju. Na sejmu boste imeli možnost na stojnici predstaviti svoje podjetje, dejavnost s katero se ukvarjate, hkrati pa svoje izdelke na stojnici tudi prodajati obiskovalcem prireditve.

PREDAVANJA NA VEGETARIJANSKEM PIKNIKU
11:30 - predsednik Veganskega društva Dani Sušnik - Vse o veganstvu .

13:00 - mag. Miloš Židanik, dr. med - O zdravem specifizmu

15:00 - David Horvat - ljubitelj živali in narave, ki je sprejel odločitev, da bo pomagal ohraniti na čim več hektarjev deževnega gozda v sodelovanju z podjetjem iz Avstralije! - O povezanosti živinoreje in deževnih gozdov!

KAJ SE DOGAJA Z DEŽEVNIMI GOZDOVI TUDI ZARADI PREKOMERNEGA UŽIVANJA MESA IN KAJ POMENI UŽIVANJE MESA IZ VIDIKA UNIČEVANJA DEŽEVNIH GOZDOV???

17:00 - Miro Mihec, direktor Etika d.o.o. - Gibanje - Očistimo za čisto srečo – ko dvignem sebe, dvignem Maribor , s sodelavkama Iris Magajna s sporočilom o uspešnem komuniciranju in Jernejo Krapše o tem, kaj je potrebno narediti za uspeh.


Prijavnica za društva in podjetja na Vegetarijanski piknik (prijave so mogoče do 1.8.2015)

Oglejte si tloris prizorišča

S tem ne izgubite ničesar, saj sicer ta denar ostane državi
Prispevajte sredstva in pomagajte živalim
Včlanite se v društvo in pomagajte živalim
Naročite se na brezplačne
e-novice društva!

Odjava