Aktualno


 Spremljajte nas na FB

  Društvo za osvoboditev živali in njihove pravice

Donacije

Mnoge aktivnosti društva so mogoče le s finančno podporo prijateljev živali

Društvo za osvoboditev živali in njihove pravice si prizadeva storiti čim več v dobro živali oziroma za njihovo zaščito. Ob mnogih aktivnostih in prostovoljnem delu pa potrebujemo za svoje delovanje tudi finančna sredstva. Z njimi financiramo razne projekte, kot so vegetarijanski pikniki in druge prireditve, izdajanje revije in drugih brezplačnih publikacij (letaki, plakati …), delovanje varuha pravic živali in drugo.

Društvo se v pretežni meri financira s članarinami in donacijami, nekaj sredstev pa pridobimo tudi preko sponzorstev in oglaševanja ter prodaje. Za svoje delo ne prejemamo denarja od države. To vse pomeni, da je naše delovanje v veliki meri odvisno od dobre volje posameznikov
in pravnih oseb. Vsaka finančna pomoč pomeni dragocen prispevek in podporo našemu delu. Zato pozivamo vse prijatelje živali, da nam pri borbi za osvoboditev živali pomagate.

Kako nam lahko pomagate?

Pomagate nam lahko tudi tako, da nam donirate sredstva na enega izmed navedenih načinov:


Z donacijami boste pomagali predvsem živalim, naravi ter posredno tudi ljudem. Sodelovali boste pri gradnji živalim in naravi prijazne Slovenije. Društvo z več finančnimi sredstvi je močnejše ter lahko organizira še več akcij za boljši položaj živali in promocijo vegetarijanstva oz. veganstva.

Iskrena hvala za kakršnokoli pomoč!


Ali je morda v vašem podjetju oz. organizaciji vodstvo naklonjeno živalim in naravi? Če je odgovor pritrdilen, vam bomo hvaležni, da nam pošljete podatke podjetja oz organizacije. Mi jim bomo potem poslali prošnjo za donacijo.
S tem ne izgubite ničesar, saj sicer ta denar ostane državi
Prispevajte sredstva in pomagajte živalim
Včlanite se v društvo in pomagajte živalim
Naročite se na brezplačne
e-novice društva!

Odjava